Activitats :: Festes

Dimarts, 31 de d'Octubre de 2017 a les 21:30 hores

CASTASOPAR 2017

Tenim moltes ganes de començar la festa ben d’hora! Us proposem que agafeu tota la colla i us apunteu al sopar popular de la Castanyada! Una manera de fer poble i de fer festa!

21.30 h – Obertura de portes del Pavelló del Casal
22.00 h – SOPAR POPULAR

• Pica – pica complet
• Pa amb tomaca i embotit
• Beguda
• Postres, cafè i licors

-Preu: 6€ 
-Inscripcions fins el dia 29 d’octubre.

Inscriure'm a l'activitat!

Del Dilluns, 31 de d'Octubre de 2016 a les 22:55 hores

fins el Dissabte, 01 de d'Octubre de 2016 a les 05:00 hores

Castanyada 2016

La rutina ja ha començat i tots tenim més ganes de festa que mai! És per això que el dia 31 d'octubre no et pots perdre la gran festa de la Castanyada a l'Espluga de Francolí!
- Hora: 00:00h
- Lloc: Pavelló del Casal
          DJ Aisi Cravid + Itaca Band +DJ Enredu
- Preu entrades: 5€ anticipada (Bar del Casal de l'Espluga de Francolí) i 8€ a taquilla

Aquest any, a diferència de tots els anteriors, l'entrada no serà gratuïta ja que hem apostat per un tipus de festa que té un cost més elevat. La Castanyada és una festa finançada únicament per Auvënguen i aquest any no ens podem fer càrrec de la despesa nosaltres sols. Esperem que ho entengueu i, sobretot, gaudiu de la nit que amb tantes ganes hem preparat!


No deixis que t'ho expliquin, la Castanyada a la Conca se celebra a l'Espluga! Us hi esperem a tots!

Dilluns, 31 de d'Octubre de 2016

La Castanyada d’Auvënguen aglutina més d’un miler de persones al pavelló de l’Espluga de Francolí en la seva 11a edició

La ja consolidada festa de la castanyada de l’Espluga de Francolí ha arribat, enguany, a l’11a edició. Des de l’Associació juvenil Auvénguen, jóvens de l’Espluga, hem apostat per una edició amb un cap de cartell que ha permès redimensionar la festa i apropar la música en directe i del país als joves de la comarca. Tant és així que la rebuda de la festa ha estat excel·lent i s’han superat totes les expectatives sobrepassant el miler d’entrades venudes. Cal, doncs, agraïr a tothom l’assistència a l’11a edició de la festa de la Castanyada.
Pel que fa al Castasopar, una seixantena de persones han fet confiança a l’entitat permetent que aquest sopar popular arribi a la 3a edició. Des de la junta volem que es converteixi en una data assenyalada al calendari de tots els joves i que permeti agrupar el jovent espluguí de diferents colles tot començant la festa ben d’hora i creant caliu des de primera hora del vespre.Enguany, com a novetat i per intentar que la barra rendís més, hem impulsat una campanya de “no al botellon” abaixant els preus de les consumicions. Fent-ne la valoració pertinent, creiem que el resultat ha estat bo tot i que fora del pavelló encara hi havia grans aglomeracions de gent fent “botellon”.
Seguint amb el tema econòmic, una altra de les novetats que hem incorporat en aquesta 11a edició ha estat l’entrada. Durant 10 anys la festa de la Castanyada havia estat gratuïta i això s’havia acabat traduint en una pèrdua d’assistència i la degradació de la qualitat de la música, que es reduïa a la contractació de Dj’s, obviant la música en directe. Enguany, amb la contractació d’Itaca Band i de dos DJ’s del territori, ens era impossible, com a entitat i tenint en compte que la Castanyada s’organitza íntegrament des d’Auvënguen, poder sufragar totes les despeses que comporta organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques. Un cop tancats els comptes de la festa, hem d’anunciar que les pèrdues, que sempre hi ha hagut des de la creació d’aquesta festa, han estat menors del que havíem previst per la gran afluència de gent però, tot i així, no hem fet les paus. El balanç econòmic és negatiu i, un any més, l’entitat ha de posar diners per a cobrir les despeses totals de la festa. Aquest punt és especialment preocupant perquè fa molts anys que es demana ajut econòmic a l’Ajuntament però es denega de forma reiterada. Des de l’entitat ens estimem la festa i creiem molt en ella. De fet, les xifres parlen per si soles i ens hem posicionat com a festa principal de la comarca en aquestes dates. Es per això que cal ser conscients de la poca sostenibilitat econòmica de la festa i buscar noves fonts de finançament perquè una entitat sense ànim de lucre com és Auvënguen no pot fer-se càrrec de la totalitat de les despeses que genera un esdeveniment d’aquesta magnitud (seguretat, impremta, publicitat, material, grups de música, DJ’s, equips de so i llum...).
Només ens resta agrair el suport de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí per la cessió del pavelló i material divers i donar-vos les gràcies a tots aquells que, any rere any, ens veniu a veure.

Atentament,
La Junta

Del Dissabte, 31 de d'Octubre de 2015 a les 20:30 hores

fins el Dijous, 01 de d'Octubre de 2015 a les 04:00 hores

Castanyada 2015

Tot ha tornat a la rutina, les classes, la feina.. Però què collons! Nosaltres tenim ganes de molta festa! Us presentem la 11a Castanyada d’Auvënguen una festa per totes i tots i gratuïta, carregada amb la millor música. 

LA FESTA

- DJ ENREDU 
-DJ ALBERT FERNANDEZ 
-DJ CASOGI

EL SOPAR

Tenim moltes ganes de començar la festa ben d’hora! Us proposem que agafeu tota la colla i us apunteu al sopar popular de la Castanyada! Una manera de fer poble i de fer festa!

21.30 h – Obertura de portes del Pavelló del Casal
22.00 h – SOPAR POPULAR

Pica Pica complet
A escollir:
1 - Braç de tonyina i patata
2 - Canelons de carn amb beixamel
3 - Fideuà
*Beguda, postre, café i licors (inclòs)

-Inscripcions a la web: http://www.auvenguen.cat/ fins el dia 28 d’octubre
-Preu: 8€ a pagar a través de transferència bancaria al numero de compte 2100-0136-9101-0105-3604
-A observacions indica el plat que vols per sopar.

* Queda prohibida l’entrada d’alcohol al recinte* No estarà permès fumar al recinte

Inscriure'm a l'activitat!

Diumenge, 19 de de Juliol de 2015 de les 07:30 a les 10:30 hores.

III TRIATLÓ JOVE - FAISTIU 2015

El triatló és una prova esportiva que reuneix les tres modalitats esportives: natació, bicicleta i la cursa a peu.

 

 

CATEGORIES: (per any de naixement)

Prebenjamins 2009-2008

Benjamins 2007-2005

Alevins 2004-2002

Infantils 2001-1999

Júniors 1998-1996

Absoluts 1995 i inferiors

 

 

NORMATIVA:

El fet d'inscriure's i participar en la triatló implica l'acceptació d'aquest reglament.

- Els participants s’han de presentar a les 09.30h a la plaça Montserrat Canals.

- Per participar és obligatori dur el dorsal identificador i el casc.

- La participació a l'esdeveniment està sota responsabilitat i propi risc dels participants a la triatló. L'organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, fer-se ells mateixos o a terceres persones.

- Els menors d’edat han de firmar l’autorització paterna. Només s'acceptaran aquelles persones inscrites mitjançant les autoritzacions pertinents. https://www.dropbox.com/sh/fkccei858xksu1r/AADL6wHBvq04AyGrbtYYyCAPa?dl=0

- Els participants a les categories prebenjamí i benjamí hauran de fer el recorregut acompanyats d’un adult.

*El fet d'inscriure's i participar en la triatló implica l'acceptació d'aquest reglament.

 

 

HORARI

- 09.30h: concentració participants, repartir dorsals, preparar material a les zones de transferència

- 10.00h: sortida Absoluts

- 10.10h: sortida Júniors

- 10.20h: sortida Infantils

- 10.25h: sortida Alevins

- 10.20h sortida Benjamins

- 10.30h: sortida Prebenjamins

- 12.30h: entrega premis a la piscina

 

 

NORMATIVA INTERNA:

• La sortida és des de la Piscina Municipal

• L’arribada és a la plaça Montserrat Canals.

• Començarem amb les categories superiors, donant sortida de cada grup cada 5’.

• La meta és en forma de con, si dos corredors es troben a la meta s’han de col•locar per ordre d’arribada i esperar ja que l’arribada es notifica manualment.

• Caldrà indicar el número i el color del dorsal a cada punt de control (punt més allunyat en btt). En cas negatiu el participant serà directament desqualificat.

• Pel tram de btt cal circular per la dreta i avisar verbalment si s’avança a algú.

 

 

**No oblideu descarregar l'autorització i dur-la firmada: https://www.dropbox.com/sh/fkccei858xksu1r/AADL6wHBvq04AyGrbtYYyCAPa?dl=0

 

 

 

Visita www.auvenguen.cat i clica 'Inscriu-me'. Tens temps fins el divendres 17 de juliol.

 

 

Divendres, 19 de de Desembre de 2014 de les 23:00 a les 22:59 hores.

Tercera edició del ‘Fotografia el teu Nadal’

 

L'Associació juvenil Auvënguen organitza de nou el concurs de fotografia durant les Festes Nadalenques que tindrà lloc des del proper dissabte 20 de desembre i s’allargarà fins el dimecres 7 de gener. Els participants han de realitzar fotografies de temàtica nadalenca i a través de les xarxes socials han d’afegir-hi un títol, posar-hi el hastag #nadalespluga14 i etiquetar l’entitat amb @auvenguen.

 

Durant el concurs, totes les fotografies es podran veure a l’àlbum a la mateixa pàgina de facebook de l’entitat ‘Associació Juvenil Auvënguen, jóvens de l’Espluga’.

 

Aquest any s’ha renovat el sistema de votacions. Existiran tres premis:
un primer i un segon premi per les dues millors fotografies, i un tercer premi per aquella fotografia que reuneixi més “m’agrada” a l’àlbum del concurs. 
Les votacions per tal d’escollir les dues millors fotografies aniran a càrrec de tots els membres de la junta els quals votaran dues fotografies per persona. L’entitat aclareix que, un any més, tots els membres de la junta queden exclosos per optar al premi. A més a més, es demanarà a tres fotògrafs del poble que ells també escullin les dues millors. Sumant aquestes puntuacions podrem conèixer quines són les dues persones que s’emportaran els premis.

 

L’Associació Juvenil creu que és una activitat especial per les dates en que s’organitza, doncs cada fotografia reflexa un Nadal diferent, personal i des d’un punt de vista diferent a la resta de fotos. A més, l’activitat ja comença a ser un referent dins el calendari de la temporada.

Dilluns, 03 de de Novembre de 2014 a les 16:44 hores

Auvënguen celebra la desena Castanyada

Aquest passat divendres, l'Associació de Joves de l'Espluga, Auvënguen, va celebrar el desè aniversari de la festa de la Castanyada, consolidant-la així, com una festa referent a la nostra comarca. Per segon any consecutiu, abans de la festa, es va organitzar un sopar popular on hi van assistir quasi un centenar de joves. El sopar va ser amenitzar pel músic i humorista "PacoEnlaLuna". Al punt de les dotze, va començar la festa que va comptar amb els DJ'S Enredu, Casogi i Dave B. A les tres de la matinada, i per tal de celebrar el desè aniversari de la festa, Auvënguen va organitzar uns minuts de música, foc fred, confeti i llançament de samarretes. Amb la sorpresa també va aparèixer un cap gros de castanya.Dimarts, 30 de de Setembre de 2014 de les 22:00 a les 04:30 hores.

Auvënguen celebrarà la 10a Castanyada

L'Associació juvenil Auvënguen, jóvens de l'Espluga organitza la 10a Castanyada, una festa que ja s'ha consolidat entre els joves. La festa tindrà lloc el proper divendres 31 d'octubre al Pavelló del Casal. Enguany es farà la segona edició del sopar popular, que com a novetat, estarà amenitzat pel músic i còmic 'Paco Enlaluna'. El sopar constarà d'un aperitiu, un primer plat -a escollir entre macarrons, canelons o braç de patata i tonyina-, postre, beure, cafè i licors. Les inscripcions per al sopar es poden fer a l'establiment "OX Informàtica" pel preu de 8€. Després començarà la festa amb la música del DJ Enredu, DJ Casogi i DJ Dave B. Aquest any la festa arriba a la 10 edició, i per això, Avënguen ha preparat diversos regals i sorpreses que s'aniran desvetllant durant la nit. 

Diumenge, 13 de de Juliol de 2014 de les 07:30 a les 21:00 hores.

FAISTIU 2014

Dimarts 15

Tast de cerveses amb degustació-maridatge

22.00h: Jardí dels Francolins

Preu: 10€

A càrrec de David Romero i Art Restaurant

Inscripcions: Places limitades (30) 


Dimecres 16

 Tast de gelats

19.00h: Jardí dels Francolins

Preu: 2€

A càrrec de Gelateria El CarquinyoliDivendres 16

 Concurs de puzzles

18.30 – 20.30h: Jardí dels Francolins

Inscripcions: Places limitades (20)


Diumenge 20

Sopar a cegues

21.00 – 00.00h: Vestíbul del Teatre del Casal

Preu: 5€

Inscripcions: Places limitades (25)

A càrrec de Meritxell Lorca


Inscriu-te!
Indica nom, cognoms, DNI, edat, correu electrònic, telèfon i localitat.

A observacions indica quina activitat vols realitzar.

Diumenge, 22 de de Desembre de 2013

Bones festes amics!

Socis, companys, coneguts, amics i amigues, joves, espluguins, ...

S'apropen les festes i vivim moments de reflexió.

Us escrivim per desitjar-vos el millor en aquestes festes. Disfruteu-les com millor sapigueu i com més us vingui de gust!

Si observeu el calendari, veureu que gairebé no teniu temps per descansar. Veureu que, ni per vacances, les entitats espluguines no s'aturen. Trobareu activitats de tot tipus, xerrades culturals, concursos, tallers, obres de teatre, ...  És espectacular poder viure en un poble tan actiu com aquest i poder formar part d'aquest teixit associatiu.

Són molts els espluguins i espluguines amb idees, amb il·lusió i també amb ganes d'assentar-se a la taula per rumiar, valorar i idear activitats noves a canvi d'una senzilla satisfacció personal. 

Això sí, heu de saber que sense vosaltres, això no seria possible i la feina i les activitats no tindrien sentit!

Bé, a lo que anàvem. Que passeu molt bones festes amics

Dissabte, 09 de de Novembre de 2013 de les 08:00 a les 21:00 hores.

HALLOWEEN EXPERIENCE 2013


Ei company!

Fa temps que vols anar a Port Aventura però no trobes el moment? Suma’t amb nosaltres i vine a passar un terrorífic dia amb tots aquells espluguins que creuen que són valents però que al llarg de la jornada s’ho repensaran!

 

Aquesta activitat està oberta a tots els públics, infants i nens, joves, adults, ...

 

Quant val?

Els descomptes de preus per grups no resulten massa econòmics, de manera que utilitzarem els 2x1 del carnet jove. Cal doncs, que cada dues persones, en localitzin un.

En el moment de fer vàlida la inscripció cal pagar l’import de 5€.

-          Si hi ha suficients participants hi anirem tots junts amb bus. En aquest cas, Auvënguen es farà càrrec de l’import que falti per poder pagar el bus.

-          Si no hi ha suficients inscrits per agafar un bus, s’hi anirà amb cotxes particulars, de manera que els 5€ seran retornats a cada persona. Es farà el possible per tal d’emprar els mínims cotxes i ser el màxim respectuosos amb el medi ambient.

*Cal tenir en compte que aquests 5€ no seran retornats en cas de fer-se enrere sense cap motiu contundent. Cal que hom sigui conscient del què implica inscriure’s en una activitat i del què comporta fer-se enrere.

 

Com m’inscric?

1.Accedeix a la web www.auvenguen.cat i clica a ‘Inscriu-me!’

2.Realitza el pagament de 5€ per reservar la teva plaça al següent número de compte 2100.0136.91.0101053604

 

Quin és l’horari de la jornada?

08.45h- Reunió a la Plaça Montserrat Canals

09.00h – Sortida cap a Port Aventura

10.00h – Arribada al Parc

21.15h – Trobada al pàrquing del Parc

21.30h – Sortida cap a l’Espluga

22.30 – Arribada a l’Espluga

 

Ja està tot dit i ja està tot fet! Només hi falteu vosaltres!

 

Dijous, 04 de de Juliol de 2013

FESTA JOVE

La Festa Jove d'aquest estiu a l'Espluga de Francolí es celebrarà unes setmanes abans de l'habitual, el proper divendres 5 de juliol. Cada any coincidia amb el cap de setmana de la Setmana de la Joventut de l’Espluga però en aquesta edició, a causa de la coincidència amb altres esdeveniments, s’ha traslladat. La Setmana de la Joventut però, es mantindrà a la tercera setmana de juliol, és a dir del diumenge dia 14 al dia 21 de juliol. Pel que fa a la Festa Jove, l'organitzarà l’Associació Juvenil Auvënguen, a la Plaça Montserrat Canals, amb l’actuació del grup Ban’d’al·lucinògens, que es va formar l’estiu del 2011 amb les seves versions de rock, rumba o ska.

Dimarts, 12 de de Febrer de 2013

L’associació juvenil Auvënguen premia a la comparsa ‘S’EMBHALA’ per ser la més divertida de la 31a edició del Carnaval


L’associació Juvenil Auvënguen en motiu del Carnaval de l’Espluga de Francolí atorga un premi de 100€ a la comparsa més divertida que ha estat entregat aquest dimarts 12 de Febrer durant la crema del Carnestoltes. Aquest any el premi se l’ha emportat la comparsa “S’EMBHALA”, una vintena de participants vestits simulant una muntanya russa.

El jurat d’aquest premi estava format per 7 persones anònimes i sense cap vinculació entre amb les comparses participants a la rua, qui puntuava de l’1 al 5 totes les comparses. 

Com a entitat aglutinadora dels joves de l’Espluga, Auvënguen col·labora amb aquest premi potenciant així la implicació juvenil a la Rua i recompensant a aquella comparsa que més diverteix al públic.

Des de l’Associació volem felicitar als guanyadors i animar a tots els joves espluguins a seguir participant a la rua de les 1000 disfresses. 

 

Dissabte, 15 de de Desembre de 2012 de les 20:00 a les 04:00 hores.

La Coordinadora d’Entitats de l’Espluga organitza diversos actes solidaris per recaptar fons per La Marató de TV3

Per quart any consecutiu la Coordinadora d’Entitats de l’Espluga organitza diversos actes solidaris per recaptar fons per La Marató de TV3, dedicada enguany al càncer. Seguint el model de l’any passat, l’acte principal serà el sopar solidari que està patrocinat per restaurants, establiments i diverses empreses espluguines i que tindrà lloc al pavelló del Casal a les 9 de la nit d'aquest proper dissabte 15 de desembre. El preu del sopar serà de 10 euros pels adults i de 8, pels nens, constarà de pa amb tomaca i embotits, macarrons, postres, beguda, cafè i infusions. Tot seguit es durà a terme el joc de la “Quina” dinamitzat pels Telotistes i hi haurà les actuacions de l’orquestra TLP, Algaratx i d'altres agrupacions musicals. Els tiquets són numerats i es poden comprar a l’Oficina de Turisme de l’Espluga a partir d’aquest dilluns. La Coordinadora, amb el suport de la Lliga contra el Càncer, també ha organitzat per aquest divendres 14 de desembre a les 8 del vespre a l'Auditori Carulla Font una conferència  sobre el càncer de còlon, a càrrec del Dr. Oscar Ros, director de l’Hospital de Móra d’Ebre. Altres actes previstos són el concert “Rock'n'talk” dels professors de l'Escola de Música Municipal de l'Espluga, que tocaran i parlaran sobre 20 anys de Rock, el mateix dissabte a les 4 de la tarda a l’Auditori Carulla Font. També durant tot el dia es celebrarà el Campionat Comarcal d’Escacs Actiu del Club d’Escacs a la sala Llucià Navarro. Com cada any, tindrà lloc el tradicional MotoAny 2012 al Motoparc Francolí, el diumenge 23 de desembre al matí, organitzat pel Motoclub Francolí. /EFMR

Dimecres, 31 de d'Octubre de 2012 de les 22:59 a les 04:00 hores.

FESTA DE LA CASTANYADA D’AUVËNGUEN

El passat 31 d'Octubre, al pavelló municipal de L’Espluga de Francolí, l'Associació Juvenil Auvënguen va celebrar la 8a festa de la Castanyada i el 7è aniversari com a entitat juvenil de l'Espluga.
La festa va tenir una gran afluència de públic de tota la comarca ja que pretén ser un referent per a celebrar d’una manera molt lúdica la tradició de la castanyada.

La festa va començar a les 00.00h amb el Dj. Pablo del Sol per ambientar el pavelló des de bon principi. Seguidament, va actuar el grup de versions “Sinestèsia” el qual va fer ballar el públic amb cançons de pop-rock molt diverses. Passades ja les 3 de la matinada, el Dj. Pablo del Sol va ambientar la festa fins a l’últim moment. Però també hi va haver alguna sorpresa durant la nit ja que es va dur a terme un concurs de “gangnam style” molt exitós i es va poder comptar amb la presència de la “castanyera sexy”.

L’Associació Juvenil Auvënguen fa una valoració positiva de la nit ja que va ser un èxit i en la festa es respirava molt bon ambient. Així doncs, esperem poder seguir gaudint d'aquesta tradició durant molt de temps. 
Disseny: Enric Mercadé Programació: Jordi Sabaté